Privacyverklaring

Privacy voorwaarden (GDPR)

 

Cardabra hecht belang aan uw privacy. Door onze website te gebruiken, stemt u hierbij in met ons privacybeleid en gaat u akkoord met de voorwaarden ervan. Hoewel de meeste informatie op deze site beschikbaar is zonder dat er persoonlijke gegevens moeten worden verstrekt, is het mogelijk dat de gebruiker om persoonlijke informatie gevraagd wordt. Deze informatie zal enkel gebruikt worden in het kader van ons klantenbeheer en om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. De gebruiker kan zich, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van zijn gegevens voor direct marketing. Daartoe zal hij zich richten tot Cardabra, De Kil 33, 2845 Niel, België. Uw persoonsgegevens worden nooit doorgegeven aan derden.

Conform de wet verwerking persoonsgegevens van 08/12/1992 beschikt de gebruiker over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van zijn persoonsgegevens. Mits bewijs van identiteit (kopie identiteitskaart) kunt u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Cardabra, gratis de schriftelijke mededeling bekomen van uw persoonsgegevens. Indien nodig kunt u ook vragen de gegevens te corrigeren die onjuist of niet volledig zouden zijn.

Cardabra kan anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar www.cardabra.be gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de website permanent te optimaliseren voor de gebruikers.

Cardabra verbindt er zich toe de reden van verwerking van persoonlijke gegevens bij te houden in een duidelijk register. Dit register kan steeds worden opgevraagd om te zien welke persoonlijke gegevens er om welke reden worden bijgehouden.

We bewaren persoonsgegevens zo lang als nodig is om u onze diensten aan te bieden of voor andere essentiële doeleinden.

Het recht op toegang en verbetering kan u, in overeenstemming met de Belgische Privacywet, te allen tijde uitoefenen. U kan uw gegevens eveneens te allen tijde opvragen.

U kan op gelijk welk moment en in overeenstemming met de regelgeving inzake gegevensbescherming, uw recht om gegevens te wissen uitoefenen. Naar aanleiding van dergelijk verzoek zal er geen verder gebruik worden gemaakt van uw persoonsgegevens en zullen deze persoonsgegevens enkel nog bewaard worden voor zover en in de mate dat dit noodzakelijk zou zijn.

Wanneer u wenst dat wij uw gegevens niet langer verwerken, gebruiken voor direct marketing of profilering, kan u uw toestemming te allen tijde – geheel of gedeeltelijk - intrekken. Wanneer u een vraag of klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens, kan u deze richten aan ons. Wij verbinden ons ertoe een tijdig gevolg te geven aan deze verzoeken en klachten. Wanneer u op een bepaald moment vindt dat een van uw rechten niet werden gerespecteerd, kunt u daarenboven ook een klacht neerleggen bij de Belgische Privacycommissie.

Wij hebben de nodige fysieke, technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen genomen om uw persoonsgegevens doeltreffend te beschermen tegen ongeoorloofde toegang en gebruik en onthullingen. Zo krijgen enkel bevoegde personen toegang tot uw gegevens, na een verificatieprocedure. Bijkomend worden de persoonsgegevens die u ons doorgeeft en bewaard worden in onze CRM-tool, beschermd door o.a. encryptie via SSL-technologie.

 

Het gebruik van Cookies

 

 

Google analytics

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op Uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over Uw gebruik van de website (met inbegrip van Uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal Uw IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door in Uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten. Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hiervoor omschreven.

 

Wil je als klant van Cardabra je persoonlijke gegevens bekijken of laten verwijderen? Dat kan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deze privacyverklaring werd opgesteld door

Cardabra
De Kil 33, 2845 Niel, België

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 25/02/2022.

Gratis levering vanaf 100 EURO.

Cardabra

De Kil 33, 2845 Niel, België
BE 0773 973 985
RPR Antwerpen, afdeling Antwerpen

 


Webshop by Stekkedoos

Klantendienst

Tel.: 03 288 07 18

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cardabra logo